Gala Ardani 25, în iulie, la London Coliseum

Pe 17 și 18 iulie, la London Coliseum va avea loc Gala Ardani 25, care marchează cei 25 de ani de existență a companiei de impresariat artistic Ardani Artists. Evenimentul este o ocazie minunată de a-i putea admira pe câțiva dintre cei mai celebri dansatori ai momentului – Natalia Osipova, Ivan Vasiliev, Marcelo Gomes sau Denis Matvienko – în trei coregrafii moderne.

Natalia Osipova și Ivan Vasiliev în repetiții pentru „Solo for Two” (foto: Donato Sardella, sursă: Pinterest.com)

În acordurile Concertului pentru vioară de Philip Glass, Gala se va deschide cu Zeitgeist, premiera mondială a coregrafului Alastair Marriott (Royal Ballet), în care Natalia Osipova îl va avea partener pe Edward Watson. 

Cel de-al doilea moment al serii, Tristesse, poartă semnătura balerinului și coregrafului Marcelo Gomes. În această creație inspirată de poetul francez Paul Éluard, Marcelo Gomes va evolua alături de Denis Matvienko, Joaquín De Luz și Friedemann Vogel.

Spectacolul se va încheia cu Facada, creație semnată de coregraful Arthur Pita, care a adaptat lucrarea sa God’s Garden pentru Natalia Osipova și Ivan Vasiliev. Muzica va fi interpretată live chiar de compozitorul Frank Moon.

Compania Ardani Artists a fost fondată în 1990 de Serghei și Gaiane Danilian, doi dintre cei mai cunoscuți impresari și producători de spectacole din lumea baletului. Galele Kings of the Dance, devenite deja tradiție, și, mai recent, producțiile Solo for Two, cu Natalia Osipova și Ivan Vasiliev, sau On the Edge, cu Diana Vișniova, au cucerit publicul din lumea întreagă.

(sursă: Gramilano)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s