Prim-balerina Diana Vișniova – imaginea Kérastase Discipline

Diana Vișniova pentru Kérastase DisciplineDiana Vișniova, renumita prim-balerină a Teatrului Mariinsky și a American Ballet Theatre, a fost aleasă de Kérastase Paris să fie imaginea Discipline, cea mai nouă gamă de produse ale brandului destinate îngrijirii părului. Cu Discipline, Kérastase Paris își propune să supună părul la testul mișcării, pentru că, mai mult, poate, decât orice altă formă de artă a spectacolului, dansul este expresia supremă a grației și disciplinei. Acestea sunt și calitățile pe care gama Discipline de la Kérastase Paris le conferă părului rebel.

Toată viața mea înseamnă disciplină. Am început baletul la vârsta de 6 ani. De atunci și până în ziua de astăzi, lucrez câte 10 ore pe zi… Discplina îmi definește atitudinea față de dans, până la cel mai mic detaliu: repet orice mișcare fără încetare, până când simt că iese perfect. Fiind eu însămi perfecționistă, pot să am încredere numai într-un brand la fel de exigent – cu produsele sale și față de frumusețea femeilor, spune Diana Vișniova.

Kérastase Paris a realizat pentru campania de promovare un videoclip în care Diana Vișniova apare într-un moment coregrafic semnat de Carolyn Carlson. Părul ei, aranjat de cunoscutul hairstylist Luigi Murenu, simbolizează noul ideal Kérastase de frumusețe în mișcare și subliniază efectul produselor din gama Discipline: un păr suplu, ca de mătase, chiar și atunci când este lăsat să vibreze în ritmul amețitor al dansului.

(sursa: Kérastase,  The Wonderdul world of dance)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s